חזה עוף סיני בחמוץ מתוק
הילדים בחופש תכינו להם
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף חתוך לרצועות
2-3 כפות רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
ביצה
2 שיני שום כתוש
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב חמוץ מתוק או צ'ילי מתוק
כפית דבש
מעט מלח
פלפל שחור
מעט מים
ההכנה –
חותכים את חזה העוף לחתיכות שמנמנות, שמים בקערה עם רוטב סויה ונותנים לו לנוח 15-20 דקות
מערבבים קורנפלור עם ביצה טובלים את חתיכות העוף בתוך התערובת.
מחממים ווק או מחבת טובה
מטגנים במעט שמן טיגון קליל את חתיכות העוף עד ששני הצדדים שחומים ומוציאים לצלחת.
באותה מחבת שטיגנו שמים 2 שיני שום כתושים, מטגנים קלות, מוסיפים רוטב סויה ורוטב חמוץ מתוק, מוסיפים כפית דבש ומעט מלח ומים.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את העוף.
מערבבים טוב טוב ומכבים את האש
מעל מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום ובתאבון 
להגיש עם אורז לבן