עוגת שוקולד נדירה
למתכון מרסל אזולאי
המרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
שקית אבקת אפייה
כוס מים חמים חד פעמי לשתייה חמה
כוס שמן
4 כפות קקאו
2 כוסות קמח חד פעמי לשתייה חמה
קורט מלח
ההכנה-
להפריד ביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
בקערה נוספת לערבב את החלמונים ,כוס שמן
4 כפות קקאו
1אפייה
2 כוסות קמח לערבב היטב ואז להוסיף את החלבונים ולקפל בצורת עטיפה
עם הלקקן .
להעביר לתבנית 26
לאפות בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה או עד שהעוגה מתייצבת .
לקרם שוקולד-
200 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו לשפוך על העוגה שהיא חמה!