וואו – תפוחי אדמה צלויים מעלפים שמכינים בשיטה סודית

 

מלי מאירוב

 

 

תפוחי אדמה במחבת מעלפים המתכון של – מלי מאירוב

 

שימו לב –

במידה ולא רוצים להשתמש במיקרו ,אפשר לבשל את תפוחי האדמה השלמים כ- 30-40 דקות לריכוך מלא

ועוד דבר חשוב – חייבים לתת להם להתקרר היטב .

המרכיבים-

4 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה

שמן זית

מלח

פלפל שחור

ההכנה –

מכניסים את תפוחי האדמה לשקית אני מכניסה לשקית של סופר רגילה מכניסים למיקרו ל 10 דקות.,

כמובן אפשר לשים בקערה ולכסות בצלחת – לא חייבים בשקית !

פותחים את המיקרו ומוציאים בזהירות ,מניחים על השיש ומחכים לקרור מוחלט.

כשהתפוחי אדמה קרים לגמרי , חותכים לפרוסות עגולות..

מחממים שמן זית במחבת, נונסטיק.

מניחים אותם ומפזרים מלח ופלפל שחור.

שמזהיב הופכים צד ונותנים עוד טיגון קל.

לא לשכוח תפוחי האדמה הרי כבר מבושלים

צריך להזהיב היטב משני הצדדים וזה פשוט מוכן !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *