בטטות צלויות בתנור – מעדן עולמי

אילנית בניזרי

בטטות צלויות בתנור מעדן עולמי

מתכון של אילנית בניזרי

 

 

המרכיבים-

כ- 4 בטטות קלופות חצויות- אפשר גם לא לקלוף.
מעט שמן זית
כף סילאן
כפית סוכר חום
מלח גס
פלפל שחור גרוס

ההכנה –

לערבב את התבלינים עם מעט שמן וסילאן.

למרוח את הבטטות היטב.

להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.

לשים בתבנית על נייר אפייה

לצלות על 200 מעלות עד שהבטטות מתרככות ומקבלות צבע שחום.

זורים שומשום ומגישים.

לערבב את הבטטות עם החומרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *