גיבץ' – תבשיל ירקות בתנור ובשמו הצרפתי – רטטוי

 

Lia sadrusi

גיבץ' בתנור.

 

המרכיבים –
2 גמבות גדולות.
2 עגבניות חתוכות לקוביות.
2 חצלים בינונים קוביות

3 גזרים בינוניים.
3 קישואים קוביות.
2 בצלים קוביות.
מספר שיני שום קצוץ.
מלח.
פפריקה.
קורט פלפל שחור.
אני מוסיפה2 כפות גדושות מטבוחה.
שמן זית.

ההכנה –
מקפיצה את הירקות עם התבלינים והשמן
בקערה .
שמה בתבנית נייר אפיה מעל את הירקות
מכסה בנייר כסף ולתנור ב180 מעלות
כ30 -40 דקות בודקת,
מורידה את נייר הכסף
נותנת עוד כרבע שעה.
בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *