הקציצות דגים האלה הכי טעימות שיש – קציצות דגים וכרפס

 

Shirel Ben Shabat
מבטיחה לכם הנאה מושלמת
הקציצות הכי טעימות
המרכיבים-
קילו דג טחון – טונה מרלוזה/מושט,
חצי צרור פטרוזיליה
חצי כוסברה
10 שיני שום
פלפל חריף
ביצה
4 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
חריפה
כורכום
טיפה כמון
לרוטב –
פלפל חריף אדום
יבש ומתוק
פפריקה מתוקה וחריפה
ראש שום
מלח
פלפל שחור
כפית מרק עוף
כורכום
חצי צרור כרפס העלים והגבעול קצוץ
ההכנה –
קציצות –
לקצוץ בסלייסר  פטרוזיליה, כוסברה ושיני שום(בערך 8-10) ופלפל חריף,
לערבב לתוך הדג טחון עם  ביצה, 3-4 כפות פירורי לחם, לתבל במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה,
כורכום קצת וטיפה כמון ולשים את העיסה בצד לספוג טעמים.
לרוטב- פלפל יבש חריף ומתוק ופלפלים אדומים עם ראש שום, פפריקה מתוקה וחריפה, מעט מלח, מרק עוף, פלפל שחור וכורכום
לטגן את התבלינים בשמן! לא לשים שמן בקמצנות זה הטעם!!!
להוסיף מים, כרפס ואז לכדרר לקציצות ולתת להתבשל בערך 40 דקות
בתיאבון🙏🏼

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *