פשטידת ברוקולי קלה – לא צריך לדעת לבשל בשבילה

מרסל אזולאי
קבלו מתכון באהבה
אין קלה כזאת
מרסל אזולאי
המרכיבים- 
5 ביצים
4 כפות קמח
גביע קוטג'
גבינה לבנה גביע אחד 250
חצי קובייה גבינה בולגרית
שקית ברוקולי גדולה
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור גרוס
כפית אבקת אפיה
 ההכנה-
לשים בתבנית את הברוקולי
לשים בקערה את הביצים ואת הגבינות התבלינים לערבב היטב ואז לשפוך על הברוקולי
לאפות בחום של 170 מעלות עד להזהבה
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *