עוגיות שושנים – מתכון מושלם

 

 

 

 

עוגיות שושנים של סבתות המתכון המושלם

ענת חן

המרכיבים- 

200 גרם חמאה לחלבי /פרווה אפשר כל מרגרינה/מזולה /מחמאה
3 ביצים (לבצק להשתמש רק בחלמונים הצהוב)
אבקת אפיה
400 גרם קמח
שמנת חמוצה גביע/לפרווה שמנת צמחית קטנה או כוס מיץ תפוזים
מלית:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
 חבילה פודינג וניל או מה שאוהבים אפשר גם פודינג שוקולד
ההכנה –
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה קרה חתוכה לקוביות עם שמנת חמוצה
לאחר מכן מוסיפים את החלמונים אבקת אפיה וקמח מערבבים טוב זה צריך להיות מרקם מעט רך
אם זה רך מידי להוסיף עוד קצת קמח לפי העין מעבירים למקרר
עדיפות לילה שלם אם לא מתאפקים לפחות לשעתיים.
את המלית מקציפים לקצף יציב (מרנג)
קודם חלבונים וסוכר ולאחר מכן פודינג וניל
מחלקים לשלושה חלקים מרדדים על משטח מקומח.
לאחר הרידוד מניחים חלק מהמלית המרנג וחותכים בעזרת גלגלת לאורך מגלגלים
ומניחים על תבנית עם נייר
אפייה בחום של 180 מעלות עד שנהייה זהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *