עוגת שכבות טורט תפוזים וגבינה מהממת

Hanna Edri

 

עוגת שכבות טורט תפוזים וגבינה

 

מאת חנה אדרי

 

המרכיבים-

6 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

לגבינה –

750 גרם גבינה לבנה

2 ביצים

חצי כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2 כפות גדושות קמח

2 כפות קורנפלור

 

ההכנה –

טורט-

להקציף ביצים וסוכר .

לאחר שיש קצף להוסיף נוזלים וקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה .

גבינה – לערבב יחד כל החומרים .

לשמן תבנית מלבנית הבינונית 25/30 בערך.

לצקת חצי מתערובת הטורט .

להכניס לאפייה 20 דקות . תנור 170 מעלות .

להוציא ולצקת את הגבינה מעל

ומעל את תערובת הטורט שנשארה.

לאפות עוד כ- 40 דקות או עד שהכל משחים ויציב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *