עוגת שכבות טורט תפוזים וגבינה
מאת חנה אדרי
המרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
לגבינה –
750 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות גדושות קמח
2 כפות קורנפלור
ההכנה –
טורט-
להקציף ביצים וסוכר .
לאחר שיש קצף להוסיף נוזלים וקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה .
גבינה – לערבב יחד כל החומרים .
לשמן תבנית מלבנית הבינונית 25/30 בערך.
לצקת חצי מתערובת הטורט .
להכניס לאפייה 20 דקות . תנור 170 מעלות .
להוציא ולצקת את הגבינה מעל
ומעל את תערובת הטורט שנשארה.
לאפות עוד כ- 40 דקות או עד שהכל משחים ויציב .