מתכון מושלם לקובה חמוסטה

 

 

Maayan balak

 

מתכון קובה חמוסטה מושלמת

המרכיבים-

למעטפת –

4 כוסות סולת(אפשר לשים גם רבע כוס ג'רישה)

בערך 1 וחצי מים פושרים

5 כפות שמן,

מעט מלח

מערבבים ומניחים בצד.
למילוי –

חצי קילו בשר טחון

בצל גדול

בהרט

למי שאוהב -כמון ,כוסברה

למרק –

סלרי עלים צרור

צרור מנגולד גדול

חצי צרור שמיר

מעט כורכום

שום חתוך

לימון סחוט 1-2 לימונים

מלח

פלפל שחור

צ'ילי גרוס מעט

ההכנה –

מילוי של הבשר מטגנים בצל ומוסיפים בשר ותבלינים מאדים עד שכל הנוזלים מצטמצמים.

מוסיפים תבלינים ומקררים.

מכינים את הקובות.

מרק –

מטגנים את כל העלים קצוצים.

מוסיפים תבלינים ומים כמו למרק .

מבשלים את הקובות כ- 20 דקות במרק ומגישים.

 

במידה ורוצים מילוי בבשר ,סיסקה ,

אפשר כמעט מכל חלק מספר 5,או אסאדו או צלעות-

מבשלים כמה שעות על הגז רק במים רותחים מלח פלפל שחור  עד לריכוך

אפשר גם בסיר לחץ.

אחר כך טוחנים עם התבלינים והרבה בצל מטוגן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *