קציצות פרגית ברוטב אסייתי עם דלורית
יצא אמאל’ה ואבאלה
המרכיבים-
לקציצות
חצי קילו פרגית טחונה או חזה עוף
3-4 עלים של בזיליקום
שום קצוץ
ג’ינג’ר קצוץ
2 כף סויה
כוסברה קצוצה
בצל קצוץ ירוק או לבן
שמן רגיל
שמן סויה
נגיעה של דבש
חצי כוס פירורי פנקו
ביצה
מלח ופלפל
לרוטב:
קוביות של דלורית/ דלעת/בטטה
להכין רוטב
של כפית שום
מעט ג’ינג’ר
כפית סוכר חום
3 כפות סויה
כפית שמן שומשום
כף קונפלור
כף שמן רגיל
2 כפות רוטב צ'ילי
לערבב הכל עם 3 כוסות מים
ההכנה –
את התערובת של הקציצות לערבב.
לטגן ולצרוב על המחבת
להכין רוטב עם המרכיבים למעלה-
בסיר רחב לטגן שום ודלורית ולהוסיף את כל התבלינים והרטבים עם המים.
לסדר קציצות ולבשל חצי שעה בערך.
וזה מעדן