טורט דבש – עוגה אוורירית וגבוהה הכי טעימה

 

ליזט יחיאל
עוגת טורט דבש
מאת ליזט יחיאל
המרכיבים-
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס דבש
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 סוכר וניל
קורט מלח
כפית קינמון
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
ההכנה –
להפריד ביצים .
להקציף חלבונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
בקערה שניה לערבב חלמונים עם  שאר החומרים ולטרוף היטב.
לאחד את שתי התערובות בתנועות קיפול .
לאפות בסיר אנג'ל עם חור או סיר פלא גבוה.
עם 3 רגליים ללא שימון בחום 160 מעלות כשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *