שניצל מושלם- עם כל סודות ההכנה
השניצל מנחם, פריך, ופשוט ממכר, הוא מככב על שולחנות כמעט בכל בית בארץ.
אבל להגיע לשניצל המושלם, זהוב, פריך מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים, זו אמנות של ממש.
אם אתם עייפים משניצלים יבשים, ציפוי שמתקלף או מרקם שאינו מספיק פריך,
הגעתם למקום הנכון! במתכון הזה נגלה לכם את כל הסודות שיהפכו את השניצל שלכם מיצירה בנאלית ליצירת מופת קולינרית
, כזו שתגרום לכולם ללקק את האצבעות ולבקש את המתכון הסודי.
בואו נצא למסע אל עבר השניצל המושלם!
המרכיבים-
בערך קילו חזה עוף טרי פרוס לשניצלים
2 כפות מיץ לימון
מלח
2 ביצים
כפית חרדל
חצי כפית שום גבישי
מעט מלח
פלפל שחור
צלחת עם פירורי לחם עם שומשום
אופן ההכנה –
שוטפים ומייבשים את השניצל .מטפטפים מעט לימון סחוט מעל .
השניצל יוצא עסיסי ורך .
בקערה לערבב את הביצים עם התבלינים והחרדל.
להכניס את פיסות חזה העוף לתוך הקערה לתת לתערובת חצי שעה מנוחה במקרר.
אחר כך לטבול בצלחת עם פירורי לחם ושומשום.
לטגן בשמן עמוק
ודרך אגב, אפשר גם לאפות !
על נייר אפייה משומן לשים את השניצלים המוכנים .
לרסס מעט שמן זית מלמעלה
אפייה 200 מעלות כ- 5-7 דקות.