עוגיות אצבעות קוקוס
של נועם זיגדון
המרכיבים –
4 וחצי כוסות קמח תופח
(אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף 1 אבקת אפיה)
¼ כוס סוכר
200 גר' מחמאה (או חמאה) רכה
ביצה
1/2 כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
לסירופ-
2 כוסות מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
לבשל על הגז כ-20 דקות
ההכנה-
ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד
לקחת פיסות מהבצק ולגלגל לאצבעות דקות.
לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-20 דקות עד שמזהיב
לטבול בסירופ
לגלגל בקוקוס
להגיש