עוגת פרג וקוקוס היא שילוב הכי טעים שיש לכל המכורים 

מאיה בוטראשווילי

עוגת פרג וקוקוס היא שילוב הכי טעים שיש לכל המכורים

המרכיבים –
כוס  פרג טחון
כוס  קוקוס
כוס  קמח
כוס  סוכר
שקית א. אפיה
כוס שמן
גביע שמנת חמוצה +רבע כוס מים או לפרווה – כוס מיץ תפוזים
4 ביצים

ההכנה –

נקציף ביצים וסוכר לתערובת מוקצפת ,נוסיף בהדרגה את כל החומרים

נערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
נעביר לתבנית פלא או מרובעת קטנה
אפייה על 170 מעלות
כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה .

את העוגה אפשר גם רק לבחוש יחד הכל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *