פוקצ'ה מהממת כמו של מסעדה

 

שרונה זאבי

פוקצ'ה : נהדרת רכה כמו של מסעדה

 

מתכון שרונה זאבי

 

המרכיבים-

1 ק"ג קמח ,

כף מלח

2 כםות סוכר ,

2 כפות שמרים יבשים

חצי כוס שמן זית,

כ 4 כוסות מים פושרים

ההכנה –

לשים הכל במיקסר ללוש יחד כמה דקות עד לבצק רך ודביק מאוד.

למרוח מעל הבצק שמן זית לכסות  ולהתפיח שעה.

 

לחלק ל 8 כדורים ולהתפיח עוד 20 דקות

לטבול כל כדור כ 5 שניות בקערת מים וישר למתוח על נייר אפייה משומן לגודל ולעובי הרצוי .

תנור לחמם על 250 מעלות , אפייה  בין 5 ל 7 דקות .

מעל הבצק  שמתי פסטו עם שום פטרוזיליה ושמן זית ,

אפשר שמן זית בלבד עם מלח גס ,

גבינה צהובה או בולגרית עם זיתים או ירקות

מה שרוצים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *