עוגיות שקדים- המתכון הסודי לעוגיות פריכות מבחוץ ורכות מבפנים!

 

שרה יוסף

עוגיות שקדים: מתכון קל לעוגיות נימוחות שפשוט נמסות בפה.

ללא גלוטן

עוגיות שקדים
של שרה יוסף-
המרכיבים- 
2 וחצי כוסות שקדים מולבנים
1/2 כוס שקדים עם קליפה
1/2 כוס סוכר
1 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
כפית תמצית שקדים
2 חלבונים גודל לארג׳
ההכנה-
לטחון שקדים מולבנים דק עם חצי כוס סוכר לשים בקערה
לטחון חצי כוס שקדים עם הקליפה עם כוס אבקת סוכר והחלבונים ,
להוסיף תמצית שקדים ו סוכר וניל ולאחד עם השקדים המולבנים
לחמם תנור 150 מעלות
לדמן מעט את הידיים לעשות כדורים קטנים ולהניח בתבנית על נייר אפיה אפשר לקשט מעל עם שקד
זמן אפיה 15 דקות בערך לא לייבש את העוגיה
העוגיה יוצאת טעימה רכה בפנים וקראנצית מבחוץ
בהצלחה רבה ♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *