המתכון לעוף עם תפוחי אדמה צלויים הכי טעים שיש

 

 

אילנית כרבי

 

צלי עוף עם תפוחי אדמה שכל אחד ישמח לאכול

המתכון – אילנית כרבי

המרכיבים –

3-4 כרעיים או 6 שוקיים

6 תפוחי אדמה פרוסים לחצי

2 בצלים

כף סילאן

כפית כורכום

כף מרק עוף

מלח

פלפל שחור

כפית כוסברה יבשה

ההכנה –

ננקה, נשטוף ונסנן חלקי עוף .
נחתוך תפוחי אדמה לחצי ונרתיח במים כעשרים דקות ונסנן.
בסיר רחב נטגן 2 בצלים , אחד חתוך קטן והשני לחצי . כשמזהיב נוסיף כף סילאן וכורכום .
ננמיך את האש , נסגור את הסיר ונאדה את הבצל .
לאחר שהבצל הפריש נוזלים. נוסיף את התפוחי אדמה.
נערבב נטגן מס' דקות ונוסיף את חלקי העוף .
נוסיף ככוס מים רותחים עם כף מרק עוף .
נפזר מלח ופלפל שחור גרוס , כוסברה יבשה
נבשל על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים .
בסוף הבישול נכניס לרבע שעה לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו ללא מכסה
עד לקבלת גוון שחום
והרי לנו ארוחה מושלמת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *