מתכון לריבת תפוחים במיוחד לראש השנה

 

עמליה מנחם

המתכון של אורנה קרן

ריבת תפוחים – סמל לשנה מתוקה וטובה

ראש השנה הוא זמן של התחדשות, תפילה ואיחולים לשנה מתוקה.

התפוח, אחד מסמלי החג המובהקים, הוא המרכיב המושלם לריבה חגיגית ועשירה שתמלא את הבית בריח נעים.

תוספת חגיגית לכל שולחן חג.

איך להכין ריבה נימוחה וטעימה, כזו שמזכירה את הקינוחים הטובים ביותר של סבתא

שנה של מתיקות וברכה.

המרכיבים-

ק"ג תפוחים פינק ליידי או ירוקים
חצי ק"ג סוכר
מקל קינמון
חצי כוס מים
(אופציה להוסיף – מקל קינמון )
ההכנה –
לקלף את התפוחים .
לשים בסיר כבד סוכר ומים ולערבב להוסיף פרוסות תפוחים או קוביות .
לבשל על אש נמוכה , עד שהתפוח הופך
לשקוף
והצבע זהב
בהצלחה ושנה טובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *