פשטידת כרובית מהירה וקלה

 

Diana Gatya

 

פשטידת כרובית מהירה וקלה

הכי טעימה

 

המרכיבים-

כרובית בינונית

3 ביצים

גביע קוטג'

רבע כוס בולגרית או צפתית מפוררת

רבע כוס גבינה צהובה מגורדת

בצל גדול

מלח פלפל שחור לפי טעם

3 כפות קמח

 

ההכנה –

מזהיבים את הבצל עם מעט שמן

מבשלים כרובית במים לריכוך קל.

מסננים ומקררים קצת.

מרסקים או קוצצים בסכין.

מעבירים לקערה ומוסיפים את הכל כולל הבצל המטוגן.

מוזגים לתבנית פיירקס בינוני משומן

אפייה 180 מעלות עד שזהוב כ- 40 דקות .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *