המתכון הטוב שלי לעוגיות מגולגלות תמרים לחגים
אריאלה אביטן
המרכיבים-
חצי קילו קמח
שקית אבקת אפייה
200 גרם חמאה או מרגרינה/מזולה
2 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
רבע כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח
ההכנה –
לערבב יחד את החומרים לפי סדר .
לאחר שהתקבל בצק חלק לשים בקירור לשעה.
לחלק -4
לרדד כל חלק ולמרוח ממרח תמרים או כל ממרח אחר
אפשר לשים עם אגוזים וקינמון
לגלגל לרולדה
לחתוך לפרוסות
אפייה 170 מעלות חצי שעה או יותר תלוי בתנור