המתכון הטוב ביותר לעוגיות תמרים לחג

אריאלה אביטן

 

המתכון הטוב שלי לעוגיות מגולגלות תמרים לחגים

אריאלה אביטן

 

המרכיבים-

חצי קילו קמח

שקית אבקת אפייה

200 גרם חמאה או מרגרינה/מזולה

2 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

רבע כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים או מים

קורט מלח

ההכנה –

לערבב יחד את החומרים לפי סדר .

לאחר שהתקבל בצק חלק לשים בקירור לשעה.

לחלק -4

לרדד כל חלק ולמרוח ממרח תמרים או כל ממרח אחר

אפשר לשים עם אגוזים וקינמון

לגלגל לרולדה

לחתוך לפרוסות

אפייה 170 מעלות חצי שעה או יותר תלוי בתנור

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *