קציצות בשר מהמטבח הפרסי

Debbie Nasiri

 

קציצות בשר חמות ישר מהמחבת/קוטלט מהמטבח הפרסי
כמה שזה טעיםםם
מאת דבי נסירי
המרכיבים-
1/2 קילו בשר טחון
2 תפוחי אדמה מבושלים ומגוררים
ביצה
בצל מגורד
תבלינים:
כורכום,
פלפל שחור
מלח.
מעט עשב תיבול יבש -( כמו פטרוזיליה )
ההכנה –
לשים הכל יחד בקערה .
לערבב את התערובת, ליצור קציצות שטוחות ולטגן בשמן חם משני הצדדים.
הגשה לצד
סלט, פיתות וחמוצים.
תהנו בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *