פרחי פילו במילוי עוף עשיר במיוחד לחג

Limor Shmuel

 

 

פרחי פילו מאפה חגיגי לשולחן של החגים

מילוי של עוף ועוד

 

 

מתכון מאת לימור שמואל

 

המרכיבים-

בצק פילו מופשר

שמן

מילוי –

כחצי קילו חזה עוף או פריות

רבע כוס שקדים פרוסים

רבע כוס חמוציות

3 כפות סילאן

2 בצלים

ההכנה –

לוקחים את החזה עוף ומבשלים במים עם מלח ופלפל שחור כ- רבע שעה עד שמוכן.

מקררים ומפוררים אותו.

במחבת רחבה מטגנים את הבצל לקירמול טוב טוב.

מוסיפים לבצל מלח פלפל שחור וסילאן.

אפשר מעט כורכום או כל תבלין שבה לכם גם בהרט מתאים.

מוסיפים חמוציות ושקדים.

מקררים טוב.

יוצרים פרחי פילו

פותחים את הדף פילו משמנים מעט ומגלגלים בצורת שבשבת.

שמים את המילוי במרכז וסוגרים מהצדדים .

הופכים על נייר אפייה כך שהפרח כלפי מעלה .

אפייה 180 מעלות עד שזהוב .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *