סהרוני שקדים לא פחות ממופלאים !

Mazal Sholomov

 

מתכון נהדר לסהרוני שקדים המצופים בפרוסות שקדים ובציפוי אבקת סוכר המעניקה לעוגיות טעם נפלא,
לא תפסיקו לנשנש אותן
כ-50 עוגיות
המרכיבים- 
2 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים
2 כפות אינסטנט פודינג וניל או קורנפלור
100 גרם אבקת סוכר
150 גרם חמאה  רכה
3 חלמונים L
4 כפות סירופ מייפל (לא חובה)
1 כפית תמצית שקדים
לציפוי:
3 חלבונים
150 גרם שקדים פרוסים
 ההכנה-
סהרוני שקדים אקסטרה טעימות:
בקערה מכניסים כל החומרים לבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, נעים לעבודה.
יוצרים מהבצק סהרונים, טובלים בחלבון ומגלגלים בפרוסות שקדים.
מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-15 דקות
בוזקים אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *