עוגיות שוקולד צ’יפס קלות בחצי שעה
10-12 עוגיות גדולות (או 20-22 עוגיות קטנות)
לעוגיות:
הרכיבים-
100 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום כהה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
ביצה L
1/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
210 גרם (כוס וחצי) קמח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ’יפס
ההכנה-
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערת מיקסר שמים חמאה, סוכר חום כהה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי רך.
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
מוסיפים סודה, אבקת אפייה וקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
מוסיפים שוקולד צ'יפס .
יוצרים עיגולים מהבצק איזה גודל שרוצים ,
ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
אפייה 170 מעלות 20 דקות עד שזהוב .