מתכון לעוגת גבינה מושלמת
ללא הקצפה או הפרדת ביצים !
לתבנית קטנה קוטר 22
או 20/20 ריבוע
תודה לאסתי זוהר על המתכון הנהדר
המרכיבים –
לבסיס:
300 גרם – 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף(180 מ')
חצי כוס סוכר
ביצה L
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
כוס חמאה מומסת או שמן
למילוי גבינה –
3 גביעי גבינה לבנה (750 גר')
3/4 כוס סוכר
2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
מעט גרידת לימון
ההכנה –
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורי
מהדקים היטב על תבנית אפייה .
הכנת המילוי:
בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק .
מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך 50 דקות. או עד להזהבה נאה.
מצננים על השיש לחלוטין .
לציפוי העוגה :
250 מל' שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
1 כף סוכר
מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
מוסיפים לקצפת
2 כפות חלב מערבבים קלות
מורחים את הקצפת מעל העוגה .
מכניסים לקירור .
בהצלחה רבה ❤️ E.Z