החיתוכיות של פעם – הכי טעים שיש

hagit hogi

החיתוכיות של פעם הכי טעימות שיש

 

חגית חוגי

מתכון של מיקי שמו

 

המרכיבים –

חצי כוס סוכר
קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
ביצה
חלמון
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
למריחה
צנצנת ריבה אדומה או כל ריבה
ההכנה –
שמים את מרכיבים הבצק במעבד או מיקסר לפי הסדר ומערבלים לבצק חלק.
אפשר גם ביד
שמים בקירור שעה.
מחלקים ל-2
מרדדים חלק אחד , על נייר אפייה לגודל של תבנית 20/30
מניחים על התבנית
אופים 10 דקות 170 מעלות.
מוציאים
מורחים את הריבה
מגרדים למעלה את הבצק שנותר אפשר לפזר שקדים או אגוזים למעלה
ממשיכים באפייה כחצי שעה עד שזהוב
חותכים לקוביות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *