החיתוכיות של פעם הכי טעימות שיש
חגית חוגי
מתכון של מיקי שמו
המרכיבים –
חצי כוס סוכר
קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
ביצה
חלמון
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
למריחה
צנצנת ריבה אדומה או כל ריבה
ההכנה –
שמים את מרכיבים הבצק במעבד או מיקסר לפי הסדר ומערבלים לבצק חלק.
אפשר גם ביד
שמים בקירור שעה.
מחלקים ל-2
מרדדים חלק אחד , על נייר אפייה לגודל של תבנית 20/30
מניחים על התבנית
אופים 10 דקות 170 מעלות.
מוציאים
מורחים את הריבה
מגרדים למעלה את הבצק שנותר אפשר לפזר שקדים או אגוזים למעלה
ממשיכים באפייה כחצי שעה עד שזהוב
חותכים לקוביות