ברקס טעים עם תרד וגבינות
המרכיבים-
בצק פילאס מופשר במקרר
250 גרם – חבילה גבינת שמנת /או קוטג'
חבילה גבינה צפתית 250 גרם
כוס גבינה צהובה מגורדת
2 חבילות תרד
ההכנה –
לחלוט את התרד במים רותחים לסחוט לקרר ולחתוך דק.
לערבב יחד עם הגבינות.
לפתוח את הבצק
לשים בקצה שורה של מילוי .
לסגור ולקפל לרולדה.
לחתוך ולגלגל לשבלול.
וכך הלאה לעשות עד שנגמר המילוי .
למרוח ביצה ושומשום
לאפות 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שמזהיב ואפוי טוב