רולדת לוטוס פרווה
מאת אוריון
המרכיבים-
7 ביצים M – או 6 לארג'
6 כפות סוכר
3 כפות שמן
1/2 כוס + כף וחצי קמח לבן מנופה
הקרם
500 מ"ל שמנת או צמחית
2 כפות אבקת סוכר
שקית אינסטנט וניל
ממרח לוטוס
עוגיות לוטוס
ההכנה –
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר עד לקצף יציב ולהנמיך מהירות , להוסיף שמן וחלמונים בהדרגה ובסוף להוסיף את הקמח לבלילה אחידה .
לרפד תבנית של התנור בנייר אפייה ולשמן .
לשפוך את בלילה העוגה ליישר ולהכניס לתנור שחומם מראש לאפות ב175 מעלות כ10 דקות .
לאחר מכן להוציא לשים מעל הספוג מגבת מטבח נקייה אחת כזו שתכסה הכל ,
להפוך ולחלץ את הספוג לגלגל עם הנייר אפייה והמגבת מטבח ולתת לו כמה דקות להתקרר .
שמנת צמחית אפשר גם מתוקה למי שרוצה חלבי
מיכל 500 מ״ל שמנת צמחית
1 פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
להקציף עד לקצף יציב
שהספוג התקרר לפתוח אותו למרוח ממרח לוטוס
( יש לחמם מעט במיקרו ולשים לב לפני שאין את המכסה אלומניום )
למרוח היטב על כל הספוג ומעליו למרוח את הקרם ,
לגלגל לרולדה ליישר קצוות ועם קלף למי שיש או פלטה למרוח קצת מהקרם על כל הרולדה .
לקשט כרצונכן 