חינקלי ביתי במילוי בשר

 

תמר ניסים

 

חינקלי בצק כיסונים גרוזיני ממולא בשר

 

המרכיבים-

לבצק –

2 כוסות קמח

חצי כוס מים רותחים

חצי כוס מים רגילים

חצי כפית מלח

מילוי-

חצי קילו בשר טחון עם שומן (כבש אפשרי)

מלח

פלפל

בצל קצוץ

ההכנה –

מערבבים את מרכיבי הבצק ושמים בצד.

מילוי – אפשר לטגן ואפשר רק לערבב ללא טיגון

מטגנים בצל מוסיפים בשר ותבלינים ומערבבים .

מקררים את המילוי

מרדדים את הבצק – במכונת פסטה או ביד

דק דק

קורצים עיגולים וממלאים במילוי. סוגרים כלפי מעלה ומסובבים.

מחממם מעט שמן במחבת ומטגנים את התחתית.

אחר כך מעבירים למים רותחים לבישול של כמה דקות.

מוציאים עם כף מחוררת לצלחת

מכינים רוטב או מרק בשר וירקות להגשה.

הרוטב אסייאתי –

מחממים בסיר –

4 כפות סויה

כף צ'ילי מתוק

חצי כוס מים

מעט מלח פלפל שחור

פלפל צ'ילי

מעט אבקת מרק

מעט פפריקה איך שרותח מכבים את האש

שופכים על צלחת החינקלי

מוסיפים בצל ירוק קצוץ ושומשום

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *