מוקפץ טעים ומנצח של פילה עוף עם ירקות

חגית פרבר- גלזר

 

מוקפץ פילה עוף וירקות טעים וקל להכנה
מאת- חגית
המרכיבים- 
קילו פילה עוף חתוך לקוביות
רבע כפית סודה לשתייה
כף קורנפלור
כף סויה
בצל
פלפל אדום
2 גזרים
2 שיני שום כתושות
2 כפות טריאקי
שמן שומשום
סויה 
ההכנה –
לערבב פילה עוף עם סודה לשתייה קורנפלור וסויה.
 לתת מנוחה של לפחות 10 דקות.
בינתיים, לחתוך לרצועות  את הבצל הפלפל ושני הגזרים.
לשים מעט שמן במחבת או בווק. להוסיף את הפילה לטגן משני הצדדים על אש גבוהה, עד הכנה.
להוציא לקערה.
לשים שוב מעט שמן, להוסיף את כל הירקות, ולערבב ולקפיץ כמה דקות.
להוסיף את פילה העוף, שום כתוש,  טריאקי , סויה וכמה טיפות שמן שומשום (לא חובה).
לערבב.
לטעום ולתקן תיבול.
להגיש מיד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *