הום פרייז כמו במסעדות

מילן וקנין

הום פרייז כמו במסעדות הילדים ממש אוהבים

 

המרכיבים- 

4-5 תפוייא
מעט מלח
מעט שמן זית
כף גדושה מיונז
3 כפות רוטב צ'ילי
מלח לפי טעם
כפית פפריקה מעושנת
תבלין צ'ילי גרוס
כפית שומשום
ההכנה-
לבשל תפוייא עם הקליפה או בלי 20 דק לריכוך חלקי.
לסנן לייבש.
לחתוך לקוביות .
לשמן מחבת בשמן זית ולטגן את תפוייא עד לקבלת צבע שחום יפה.
להעביר תפוחי אדמה  לתבנית ולהכניס לתנור שחומם 200 מעלות לכמה דק שיקבלו קריספיות.
בינתיים מערבבים מיונז עם רוטב צ'ילי מלח פפריקה ותבלין צ'ילי גרוס.
להעביר תפוחי אדמה מהתנור למחבת בלי שמן ולשפוך עליהם את
התערובת צ'ילי מיונז לערבב היטב שמכוסה ברוטב ולפזר שומשום להגיש חם .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *