רולדות שמרים המתכון של פעם

Ziki Gilboa

 

 

המתכון של פעם ניסיתי ויצא מדהים !

ממש כמו שאמא הכינה לפני המון שנים

 

המרכיבים-

לבצק –

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

כוס סוכר

כוס שמן

3 ביצים

2 סוכר וניל

2 כוסות מים

קורט מלח

למילוי – לערבב יחד

כוס קקאו

2 כוסות סוכר

שקית אינסטנט וניל

כף קינמון

שמן

ההכנה –

לשים במיקסר את כל החומרים וללוש יחד לבצק רך וחלק.

לתת לבצק לתפוח שעה.

לאחר מכן לחלק בצק  ל-4

לערבב את כל חומרי המילוי .

לרדד כל חלק על משטח למלבן גדול.

למרוח שמן על הבצק (או חמאה או מרגרינה מומסת )

לפזר מהמילוי על כל השטח.

לגלגל לרולדה.

לשים בתבנית התנור אחד ליד השני את כל הרולדות

לאחר שתפחו חצי שעה

למרוח ביצה

להכניס לתנור על 180 מעלות עד שמשחים כמו בתמונה

30-40 דקות

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *