
מתכון לקציצות הכי רכות וטעימות שיש
מאת שושנה אלון
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה
בצל גדול
800 גרם חזה עוף חתוך דק דק
4 פרוסות לחם רטוב וסחוט
2 כפות פירורי לחם
2 ביצים
כוסברה
שמיר
פטרוזיליה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון
פפריקה מתוקה
כורכום
ההכנה –
לגרד את תפוחי האדמה והבצל.
לסחוט ולשים בקערה ולערבב עם העוף והירק קצוץ דק דק.
(אפשר לקצוץ את הכל במעבד מזון )
להוסיף תבלינים וכל שאר המרכיבים.
לערבב לתערובת חלקה.
לחמם שמן ולטגן משני הצדדים .
עדיף בשמן עמוק.