קציצות ברוטב אדום הכי טעים שיש

Tal Dubenboim

קציצות ברוטב אדום הכי טעים שיש

 

מתכון מאת – טל

 

המרכיבים- 

לקציצות –
חצי קילו בשר טחון
בצל מטוגן
2 כפות פירורי לחם
1-2תפוחי אדמה מעוכים
ביצה
פטרוזיליה
כפית אריסה מתוקה
מלח פלפל
קצת קינמון  כורכום
כמון
ופפריקה
לרוטב –
2 בצלים
כף סילאן
גמבה
3-4 עלי סלרי עלים
רסק קטן
פפריקה
כורכום
פטרוזיליה קצוצה
מלח
ההכנה –
הקציצות לערבב יחד הכל ולטגן קציצות משני הצדדים.
להכין הרוטב בסיר –
רוטב אדום פשוט וטעים –
מטגנים שני בצלים בינונים ומוסיפים כף סילאן .
חותכים גמבה אדומה לרצועות ומוסיפים לטיגון חותכים קוביות סלרי גסות גם מהעלים וגם מהגבעול .
מוסיפים רסק עגבניות והתבלינים מערבבים בכוס עם מעט שמן ושופכים לסיר .
מוסיפים פטרוזיליה חתוכה .
מערבבים הכל ומוסיפים כוס מים רותחים .
מוסיפים מלח ועוד סילאן קצת ומתקנים טעמים אם צריך .
שמים על להבה גבוהה עד לרתיחה מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את האש .
30 דקות לערך וזה מוכן 🤍 .
.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *