
הפבלובה הוא קינוח נהדר ללא גלוטן
קל וטעים
המרכיבים-
4 חלבונים בטמפרטורת החדר
קורט מלח
כוס סוכר
כף מיץ לימון
רוטב פירות יער –
רבע כוס סוכר
כוס פירות יער קפואים
קצפת למילוי –
שמנת  מתוקה או פרווה
כף  אבקת סוכר
כף אינסטנט וניל
ההכנה – 
מחממים תנור ל 100 מעלות
מקציפים 4 חלבונים עם קורט מלח עד להיווצרות קצף לבן
מוסיפים בהדרגה את הסוכר
מקציפים כ 10 דקות עד קבלת מרנג יציב ומבריק
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים כף מיץ לימון
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים את הצורה
אופים עד שהמרנג מתקשה שעה וחצי עד שעתיים (תלוי בתנור)
מכינים רוטב פירות יער
בסיר קטן מרתיחים מעט מים וכוס סוכר עד להמסה של הסוכר ומוסיפים את פירות היער
מבשלים ביחד כמה דקות ומקררים
מכינים קצפת משמנת מתוקה ואבקת סוכר
אפשר גם קצפת צימחית לפרווה
מרכיבים את המנה
בכל פבלובה מזלפים קצפת ומעל רוטב פירות יער
בתאבון !!!!
