
תבשיל ירקות מבושלים גאורגי – אג'פסנדלי
מאת מאיה
המרכיבים –
גמבה אדומה
פלפל ירוקה
חציל
קישוא
עגבניה
2 בצל
4 שיני שום
גזר
פטרוזיליה ,שמיר,כוסברה,קצוצים,
מלח ,פלפל שאטה,
פלפל שחור,
2 עלי דפנה.
2 כפות רסק עגבניות
ההכנה –
לקלף את כל הירקות ולחתוך לקוביות קטנות.
להניח את הכול בסיר עמוק ולהוסיף מעט שמן קנולה ,מלח ,פלפל שאטה, פלפל שחור,2 עליי דפנה.
להוסיף שתי כפות רסק עגבניות לערבב עם כוס מים חמים.
להניח על האש, להרתיח,
להוריד את האש לנמוכה.
לבשל כשעה,
לערבב מידי פעם.
אם רוצים יותר חריף אפשר להוסיף יותר פלפל שאטה.