
המתכון לשתי תבניות פס
גבינה לוטוס
המרכיבים-
חבילת ביסקויט לוטוס לרסק פירורים
70 גרם חמאה מומסת
לקרם-
500 מל שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
גבינה לבנה
שמנת חמוצה
גביע גבינת שמנת
אופן ההכנה –
לערבב פירורי ביסקוויטים עם חמאה
להניח בקרקעית בשתי התבניות.
להשאיר חלק לפזר מלמעלה.
הקרם גבינה –
להקציף שמנת עם אינסטנט סוכר וניל
ולהוסיף את הגבינות לערבב יחד.
לחלק לחצי חצי בתבניות פס וליישר
לפורר מעל הכל את מה שנשאר מהביסקוויטים של הלוטוס