
לשם הכנת העוגה
תכינו סיר ג'חנון קוטר 22-24
לרפד בתחתית בנייר ולשמן
לשמן היטב את הדפנות
המרכיבים-
7 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
גביע אחד שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור גדושות
2 כפות קמח גדושות
2 כפות אינסטנט פודינג וניל גדושות
ההכנה –
מחממים את התנור 200 מעלות
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
בקערה השנייה מערבבים חלמונים עם גבינה שמנת ושאר המרכיבים.
מאחדים בתנועות קיפול את ה2 התערובות.
להכניס את הסיר עם הבלילה לתוך תבנית תנור עם מים רותחים
להכניס לתנור 10 דקות על 200 מעלות .
אחר כך להוריד ל – 150 ולאפות עוד שעה
להשאיר שעתיים בתנור כבוי .
לאחר קירור לחלץ.