עוף צלוי של פעם בתנור פשוט וטעים

Linda Amgar Langenauer

 

עוף צלוי פשוט וטעים

 

המרכיבים-

קילו חלקי עוף פולקע/כרעיים

כף פפריקה

2 כפות דבש או סילאן

כף טריאקי

רבע כוס שמן זית

מלח

רבע כוס מים ,

פלפל שחור

שום או שום גבישי כפית

בצל

ההכנה-

מסדרים את העופות בתבנית של פיירקס מעל הבצל הפרוס.

מערבבים את התבלינים עם שמן זית ומים ומורחים מעל העוף.

סוגרים עם נייר ואוטמים טוב.

מכניסים לאפייה שעה 180 מעלות .

אחר כך עוד 15 דקות ללא מכסה.

אפשר להוסיף תפוחי אדמה חתוכים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *