בלילה אחת ל- 2 עוגות בטעמים שונים

 

2 עוגות שמכינים מבלילה אחת

קל קל וטעים

מאת ישראלה אזולאי

 

המרכיבים- 

2 וחצי כוסות קמח תופח

200 גרם חמאה

כוס סוכר

קורט מלח

4 ביצים

גביע שמנת חמוצה

שקית סוכר וניל

לעוגה אחת –

ריבה וקוקוס

לעוגה שניה-

מעט ריבת תות

כף אבקת שוקולית כפית קינמון

אפשר גם חופן אגוזים

 

 

ההכנה-
נשים במעבד מזון או במיקסר – קמח ,חמאה ,סוכר ווניל ומלח.
נעבד לתערובת פירורית .
ניקח כוס פירורים ונשים בצד.
לשאר הפירורים נוסיף את השמנת והביצים.
לאחר שיש בלילה חלקה נמזוג לתבניות אינגליש לחלק לכל תבנית מחצית מהבלילה.
מעל מחצית אחת נחמם קצת ריבה במיקרו ונזלף בעזרת כף מעל
נפזר קוקוס ומחצית מהפירורים.
לעוגה השניה נזלף קצת ריבת תות מעליה שוקולית עם קינמון והפירורים
אופצייה גם חופן אגוזים.
נעביר לתנור 175 מעלות כ-40 דקות עד שהעוגות יציבות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *