מתכון למקלות שומשום מלוחים נדירים !

רבקה סחראי

 

מקלות שומשום נדירים!
מאת רבקה
המרכיבים-
 ק"ג קמח מנופה
2 מחמאה/חמאה (400 גרם)
שקית אבקת  אפיה
 כף מלח
 כוס שומשום
2 כפות שמרים יבשים… חשוב מאוד להצלחת המתכון
 כוס מים פושרים.
אולי קצת יותר
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים וללוש יחד לבצק חלק ואחיד.
לחלק ל 6 כדורים
לכסות אותם.
כל כדור לגלגל לצורת נקניק דק.
 לחתוך בסכין  לרצועות.
לשים על ניר אפיה.
למרוח ביצה ולטבול בשומשום לבן שמעורבב עם שומשום שחור/קצח .
לאפות 170 עד להזהבה בטורבו.
בסיום להכניס שוב לתנור על 120 כ 20 דקות לייבוש מוחלט..
כך הם הופכים לקרנצ'ים.
טעימים ונחטפים.
בהצלחה ובאהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *