עוגת שוקולד רכה ונפלאה עם קרם וניל וגבינה

ענת חרבי

עוגה יוצאת מן הכלל

שוקולד עסיסית עם קרם וניל וגבינה שמתמזג לשלמות

עפ"י מתכון של מלי

המרכיבים-

2 ביצים

רבע כוס שמן

רבע כוס חלב

רבע כוס סוכר

חצי כוס קמח תופח

חצי כוס שוקולית

לקרם-

שמנת מתוקה 38%

שקית אינסטנט וניל

כוס חלב

2 כפות סוכר

גבינה לבנה 250 גרם או גבינת שמנת

 

ההכנה –

נקציף ביצים וסוכר נוסיף את כל שאר החומרים ונערבב לבלילה חלקה

נעביר לתבנית קפיצית 24

נאפה 180 מעלות עד שיציב כחצי שעה .

נקרר .

נקציף שמנת אינסטנט חלב וסוכר.

נוסיף את הגבינה בקיפול .

נעביר מעל העוגה ונכניס לקירור כמה שעות לפני הגשה .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *