מעקודה פשטידת תפוחי אדמה

תומר ושקד לוי

כל שבת הפשטידה הזאת אצלנו בשולחן

מעקודה

 

המרכיבים-

3 ביצים קשות

7 ביצים רגילות

חצי צרור פטרוזיליה

מיץ מחצי לימון

חצי כפית כורכום

מלח

רבע כפית אבקת אפייה

פלפל לבן

רבע כוס שמן

6-8 תפוחי אדמה מבושלים

אפונה וגזר שימורים

ההכנה –

חותכים את תפוחי האדמה והביצים הקשות או מרסקים גס.

מערבבים עם שאר החומרים לתערובת אחידה ומתבלים לפי טעם.

מחממים שמן בסיר ומעבירים את תערובת הפשטידה.

מטגנים בערך 5-10 דקות ואחר כך מעבירים לתנור 180 מעלות לעוד אפייה של 25 דקות

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *