
עוגת קרמבו קפה עם קרם קפה
המרכיבים-
3 ביצים שלמות
כוס סוכר
קורט מלח
כפית תמצית וניל
3/4 שמן
2 כפיות נס קפה
11/4 כוסות קמח
כפית וחצי אבקת אפיה
חצי כוס מים חמים ( להמיס בתוכם את אבקת נס קפה)
לעוגה כהה מוסיפים כף גדושה קקאו
לקרם קפה:
350 מ״ל שמנת מתוקה
2 כפות גדושות פודינג וניל
כפית קקאו או שוקולית
2 כפיות נס קפה
3 כפות אבקת סוכר
רבע כוס חלב
ההכנה –
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר, מוסיפים רטובים ובסוף יבשים.
מעבירים לתבנית קפיצית 24
אפיה ב170 מעלות למשך 40 דקות
אחרי אפייה מרטיבים בכוס אספרסו או עם מעט נס קפה ומים.
לאחר קירור מקציפים את הקרם ומורחים מעל
תגובה אחת
נראה שיש טעויות במתכון. הוא לא ברור.
מה עם השמן? 3/4 כוס?