עוגיות חמאה עם אגוזים וקוקוס מדהימות

עוגיות חמאה עם אגוזים וקוקוס מדהימות לכוס תה של אחר הצהריים.

מאת ג'ודי פלטי

המרכיבים- 

4 כוסות קמח
 שקית א. אפיה
כוס סוכר,
  סוכר וניל
2 ביצים
חצי כוס קוקוס טחון,
חצי כוס אגוזים קצוצים,
 כף תמצית שקדים,
1/4 כוס מיץ תפוזים
200 גר' חמאה רכה
ההכנה – 
לשים במיקסר את כל החומרים.
לערבל עם וו לישה עד להיווצרות בצק רך .
לקרר כ- 20 דקות במקרר אפשר יותר .
לחלק את הבצק לחמישה חלקים, ליצור מכל חלק גליל ולפרוס לפרוסות בעובי של כ- אצבע אחת.
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו, על תבנית עם ניר אפיה להניח את
פרוסות הבצק עם רווח – העוגיות מתרחבות באפיה 
לשטח כל פרוסת בצק עם מזלג מקומח.
לאפות כ- 15 דקות עד הזהבה. לקרר את העוגיות ולזרות עליהן
אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *