מרק עוף עם טוויסט קטן ומגניב

המתכון והרעיון של אבי שריד
המרכיבים-
קילו כנפיים טרי – לנקות היטב
בצל
עגבנייה
2 גזרים
2 קישואים
3 גבעולי סלרי
חופן שמיר
פטרוזיליה
עלי סלרי
פלפל שחור
מלח
חופן אטריות
ההכנה –
מרתיחים ומבשלים את הכנפיים עם בצל ועגבנייה כשעה.
אחר כך להוציא את הכנפיים.
לגרד את הירקות ולקצוץ את הירק.
להוסיף פנימה לנוזלי ציר העוף שבסיר .
כולל התבלינים.
לבשל עוד 10 דקות .
אחר כך לטגן במעט שמן זית את האטריות להשחמה ואז להוסיף למרק ולהמשיך לבשל עוד 5-10 דקות .
זה משדרג ומוסיף טעם למרק .