עוגיות מעמול מגולגלות ליום חורפי

אסתי זוהר

 

מעמול במילוי תמרים וקינמון

המתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי

המרכיבים
כוס מידה 250 מ'ל
200 גרם מחמאה
חצי כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
קמח לפי הצורך בערך
6-7 כוסות קמח

למריחה :
תמרים טבעיים מרוסקים
או ממרח תמרים עם מעט קינמון
ניתן להוסיף לתמרים המרוסקים מעט מיץ תפוזים או מים על מנת לרכך שיהיה יותר נוח למריחה .

ההכנה
ללוש את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד
לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים
להניח את הבצק בין 2 ניירות אפיה לקמח ולרדד את הבצק לעלה דק למרוח מלית לגלגל בעזרת הנייר
לסמן חריצים קטנים ניתן לקשט ולצבוט בעזרת צובטן של מעמול מעט את הרולדות

להכניס לקירור לחצי שעה
לאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות .
לצנן היטב את הרולדות האפויות לפדר באבקת סוכר
לחתוך ולהנות 😉

אסתי זוהר ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *