מתכון וטיפ מצוין לשניצל קריספי

מור אלקיים

 

שניצלים מטוגנים מעולים

וטיפ לקריספיות

המרכיבים- 

לקילו שניצלים:

למרינדה-
3 ביצים
2 כפות גדושות של מיונז
מלח ,פלפל שחור ,

פפריקה מעושנת/רגילה

שום גבישי

ותבלין גריל או כל תיבול שאתם אוהבים.

ההכנה –
משרים במרינדה עם התבלינים לפחות חצי שעה אפשר עד לילה שלם (כמה שיותר השניצל יספוג יותר טעמים).

אחר כך שמים צלחת מלאה פירורי לחם.
מצפים בפירורי לחם
להדק את פירורי הלחם על השניצל ולנער .
לחמם שמן לטיגון עמוק לפחות עד שיכסה את השניצל

ובמהלך הטיגון עושה 2-3 חריצים קטנים עם הסכין על מנת שהשניצל יהיה מוכן באמצע וישאיר אותו ישר.
חשוב! לא שמים שניצל חם על נייר סופג!
רק רשת/מסננת

זה משאיר אותו קריספי.
בתאבון 😘

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *