
רולדה עם קצפת ותות
קל וטעיםםם….
מתכון – ליזט יחיאל
אפשר להכין גם ללא גלוטן
המרכיבים-
לרולדה –
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמן
1 סוכר וניל
4 כפות קורנפלור/קמח רגיל
2 כפות אינסטנט וניל
חצי שקית אבקת אפיה
תותים לפי צורך
ג'לי תות – אופציה לא חייב
קצפת –
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל – מה שנשאר מהעוגה
ההכנה –
להקציף 6 דקות ביצים שלמות עם הסוכר והווניל
להנמיך מיקסר להוסיף שמן להנמיך הכי נמוך להוסיף קמח/קורנפלור ואינסטנט
לשמן נייר אפיה להניח בתבנית של התנור לשטח את התערובת .
לחמם מראש תנור 170 מעלות לאפות ב-20 דקות
להוציא לגלגל עם הנייר לרולדה .
ולחכות שיתקרר לגמרי .
אחר כך להכין את הקרם
קרם
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
לפתוח את הרולדה למרוח קרם
להוסיף קוביות תותים ולגלגל בעדינות למרוח שכבה דקה של קרם לשים מעט מקוביות התות ולכסות שכבה דקה עם ג'לי תות